fbpx

За нас

Мисията ни е да предоставим интересно техническо образование и да събудим интереса към нови технологии на максимално много ученици. Да помагаме на учениците да развият своето мислене и да усъвършенстват ключови умения, необходими за успешното им професионално развитие в бъдеще.

Учим:

  • Роботика
  • Програмиране
  • Математика, Физика и други науки

Развиваме:

  • Логическо мислене
  • Креативно мислене
  • Пространствено мислене

Тренираме:

  • Работа в екип
  • Фина моторика
  • Умения за решаване на проблеми

Академия „РОБОТИКА“ създава учебни материали и организира обучения, развиващи логическото мислене и техническото образование на ученици между 1 и 12 клас.  Преподаваме програмиране и роботика по разбираем и интересен начин, като обвързваме материала с различни науки. Организираме обучения както при нас, така и при наши партньори – частни и държавни училища, учебни центрове, бизнес организации и други.

Фокусът на занятията е учене на програмиране и роботика чрез практика.  Учениците опознават различни науки, посредством игри с роботите и постоянна работа в екип.

Насърчаваме учениците да мечтаят, да изобретяват и да вярват, че няма невъзможни неща. Вярваме в идеята, че децата трябва да се учат от грешките си и следваме думите на Томас Едисън – „Не съм се провалил. Открих 10 000 начина, които не работят.“

Мотивирани сме да създаваме нови учебни материали и курсове, защото виждаме израстването и успехите на децата. Добрата обратна връзка, която получаваме от родителите, също е основна движеща сила. Стремим се да докажем, че децата може да се занимават с програмиране, технологии и наука, независимо от предварителната подготовка или привидно малката възраст. Ранното навлизане в материята е предпоставка за успешна реализация в бъдеще.

Разработили сме изцяло авторска учебна програма, съобразена с различните възрасти и интереси на учениците. Не спираме да я усъвършенстваме и надграждаме с нови материали.

Вярваме, че всяко дете е различно и се стараем да приложим индивидуален подход към всеки ученик, така че да го мотивираме да разгърне пълния си потенциал.

Използваме истински роботи, за да може учениците да видят на практика наученото и да го пренесат във физическия свят. Благодарение на роботите, те могат да наблюдават изпълнението на програмните инструкции, да решават механични проблеми и да пресъздават различни механизми от заобикалящия ни свят.

Участвайте в курсовете на РОБОТИКА

Някои от организациите, с които работим

0879 20 52 53
Позвънете!