Курсове по роботика и програмиране 9-12 г

За ученици, които не са посещавали курсовете по роботика. В „Онлайн Първо ниво“ децата конструират и програмират първите си 3D модели на роботи и научават много интересните факти за Космоса.

Виж повече

This is course for robotics and programming in English and it is for beginners! In this „First Level“ the students will learn how to create 3D models of the robots and how to program them! Every lesson has a different topic with amazing facts about the Space!

Check out more

За ученици, които не са посещавали курсовете по роботика. В „Първо ниво“ децата конструират и програмират първите си роботи, докато се докосват до най-интересните факти за Слънчевата система.

Виж повече

В това ниво децата надграждат наученото в първо ниво, като създават по-сложни конструкции, програмни и задвижващи механизми. Във „Второ ниво“ учениците конструират и програмират роботи животни.

Виж повече

В „Трето ниво“ учениците конструират и програмират роботи помощници. Борят се с различни предизвикателства от ежедневието, които могат да се решат с помощта на роботите – чистене на детската стая, писане на домашни и др.

Виж повече

В „Състезателна роботика“ учениците ще създават състезателни роботи. Ще решават проблеми от различни състезания като най-бързо следвване на линия, сумо битка, използване на манипулатори и др.

Виж повече