fbpx

Курсове по роботика

„Малки изобретатели“ 5-6г.

Курсовете за 5-6 годишните децаса насочени основно към развиване на алгоритмичното им мислене и тяхната фина моторикаУроците по програмиране, включват подреждане на програми с пъзели, които роботите изпълняват. Също така насърчаваме интереса на децата към науката от най-ранна възраст.

Децата отборно преодоляват интересни предизвикателства, чрез които развиват социални умения, логическо мислене и познания по математика.

LEGO Роботика 7-8г.

Това е най-ранната възраст, в която децата е подходящо да навлязат в света на програмирането и роботиката. Разчитаме на ефективен и иновативен подход на учене, чрез практика и постоянна работа в екип.

Роботика 9-12г.

Това е перфектната възраст за навлизане в света на програмирането и роботиката. Занятията са под формата на интересни състезания или забавни отборни предизвикателства. Учениците учат по практичен, интересен и забавен за тях начин.

Програмиране и роботика 13-16г.

Курсовете за 13-16 годишните деца са разделени на две направления и са съобразени с интересите на учениците. Първото направление е  „Програмиране на игри с Micro:bit„. Този курс е насочен към учениците, които искат да навлязат в създаването на игри и имат повече интерес към програмирането.

Второто направление е „Роботика и програмиране с mBot„. Подходящ е за ученици, които искат да направят работещи прототипи на роботи и да решават интересни предизвикателства. Курсът е насочен повече към учениците с интерес към роботика.

И в Двата курса учениците отборно преодоляват интересни предизвикателства, чрез които развиват социални умения, логическо мислене и познания по математика.

0879 20 52 53
Позвънете!