fbpx

Празнувайте „Деня на детето“ с нашите работилници

Заповядайте на нашата специална работилница за 1 юни! Този вълнуващ ден е изпълнен с възможности за нови приключения, създаване и забавление – всичко това безплатно! Радваме се да поканим деца на възраст между 5 и 12 години да се присъединят към нас за един час пътешествие в света на роботиката.

Какво е включено в програмата?

Подготвили сме дейностите си така, че да отговарят на различните възрастови групи, като гарантираме, че всички ще се забавляват:

За най-малките ни творци (на възраст от 5 до 6 години): Насладете се на магията на робота KUBO! Този лесен за управление робот предлага забавно и увлекателно въведение в програмирането, като преподава основни понятия чрез игра.

За нашите по-големи конструктори (от 7 до 12 години): Отправете се на вълнуващо пътешествие с LEGO роботите! Децата ще могат да си пострят свой собствен робот и да изследват света на роботиката и инженерството.

Подробности за събитието

Дата: 1 юни
Продължителност: 1 час
Цена: Абсолютно безплатно!

Местата са ограничени, така че не забравяйте да запазите мястото на детето си още днес!

Моля, обърнете внимание: Този уъркшоп е предназначен за деца на възраст от 5 до 12 години. Всички деца трябва да бъдат придружавани от отговорен възрастен.

График и регистрация

За да запазите място натиснете бутона „Записвам се“, след което попълнете формата. Ще получите автоматичен потвърждаващ мейл за успешна регистрация. Нямаме търпение да отпразнуваме 1 юни заедно с вас, насърчавайки творчеството и ученето в света на роботиката!

Адрес: София, бул. Тодор Александров 17 (централен офис на „Академия Роботика“)

Дата
Ден
Час
Свободни места
Регистрация
13.05събота16:002няма места
0879 20 52 53
Позвънете!