fbpx

Коледа с LEGO роботи

Както всички вече усещатe наближават коледните празници. Навън е студено и някак тихо, сякаш затишие пред празници! Всички деца тръпнат в очакване на Коледа и се чудят какво ще намерят под елхата този път. За родителите празниците не са толкова безгрижни, колкото за малчуганите. Преди да се насладят на Коледния дух, трябва да организират всичко за веселото посрещане на празниците, като в това число влизат и купуването на подаръци за всички.

Подаръците за тези празници са едно от най-сложните неща. Избирането на точния подарък отнема доста време. А след като бъде избран трябва да бъде купен и опакован…Трудна задача а? Спокойно, при всички е така. 


Тази година от екипа на “Академия Роботика” решихме да улесним всички родители, които искат да подарят интересен лего комплект или робот на своето дете.  А за тези, които все още не са избрали точен подарък, ще кажем, че ако бюджетът ви позволява да подарите ЛЕГО робот, то със сигурност няма да сбъркате с подобен подарък.


Ние можем да Ви помогнем с консултация в избора на точния робот за Вашето дете според това на колко години и какво харесва. Ако решите да поръчате, не се притеснявайте, ще доставим комплекта до адрес опакован с персонализирано пожелание и готов да го сложите под елхата.

В тази статия ще ви разкажем повече за ЛЕГО комплектите и роботите, които предлагаме. Защото те са не само много атрактивен и забавен подарък, но също така и много полезен за развитието на ценни умения.

Когато строиш с лего е готино, защото можеш да проявяваш всякаква креативност, тук правила няма. Направи го както искаш, можеш и ти харесва. Децата много се радват именно на това, защото могат да покажат своята идентичност без някой да ги поправя и да им казва че не се прави така. Придобиват смелост да изразяват себе си и да вярват, че могат да постигнат целите си. Може би звучи невъзможно тези умения да ги придобиваш само чрез строенето на един конструктор или робот, но не напразно се казва “Понякога и най-простото се оказва сложно”

Черешката на тортата при роботите е частта с програмирането. Невероятно е, че още на 7 години дете може да се докосне до света на технологиите и да създаде нещо свое, което да програмира да се движи, да прави лицеви опори, да събира боклук и т.н. Може възрастта да е малка, но няма да повярвате колко са креативни и свежи младите умове. Всеки един комплект е подходящ и за употреба вкъщи, вместо да играе игри събота и неделя може отново да включи лаптоп в заниманията си, но и ще учи през това време. 

Коледния подарък може да се превърне в нещо, което да развива и учи децата без да им е скучно. Препоръчваме Ви непременно да зарадвате някой малък запалянко, който има интерес в сферата на технологиите и роботиката, а подаръкът ще се пристигне при Вас опакован и готов да го “паркирате” под елхата! 

Вашият коментар

0879 20 52 53
Позвънете!