fbpx

Частни уроци по роботика и програмиране

В Академия Роботика децата може да посещават частни уроци, ако графикът на курсовете по роботика и програмиране не е удобен за тях. Заниманията се провеждат индивидуално и са с продължителност 60 или 90 минути. Графикът се съгласува да е в удобно време за родителите, детето и преподавателят, който ще води урока. 

В рамките на занятието се конструира и програмира робот, с който се изпълняват интересни задачи. Уроците покриват материала от редовните курсове за съответната възраст на ученика, като има възможност за индивидуално напасване на задачите според детето. С изучаваното ученикът ще може да свърже наученото със заобикалящия го свят. 

Частните уроци организираме само в определени случаи!

Ето част от вариантите, в които те са по-подходящи за Вашето дете от редовните курсове:

Графикът на курсовете е в неудобно време за вас

За някои родители графикът на различните курсове не е удобен и поради тази причина децата им не могат да посещават занятията. Въпреки това, за да се докоснат до роботиката и програмирането предлагаме на тези деца частни уроци, на които да се покрие материала от курсовете в удобно време.

При желание за записване за курс, който вече е започнал

Има случаи, в които родителите или децата разбират за провеждането на курс след като той вече е започнал. Когато имат желание да се включат точно в тези занятия, ние предлагаме варианта с частни уроци по роботика да наваксат материала до сега. По този начин децата могат бързо да получат необходимите знания и да се присъединят към останалите курсисти.

Детето не е усвоило нужния материал за продължаването към следващо ниво

Има случаи, в които деца не успяват да усвоят целия материал и знания, за да участват пълноценно в следващи ниво. В такива ситуации най-доброто решение е ученикът да посети няколко частни урока, на които да усвои необходимите знания и след това да продължи напред заедно с приятелите си.

По-малки деца имат желанието да се преместят в курс за по-напреднали

Курсовете по роботика и програмиране са разделени на различни възрастови групи. Разбира се, има вариант и по-малко дете да бъде в група, която е за по-големи ученици, ако се справя добре. Това се получава, когато ученикът има необходимите знания и интерес, за да бъде преместен. В такива ситуации преди преместването нашето предложение е детето да посети частни уроци, за да може по-лесно да направи прехода към материала, който се изучава в горния курс.

Когато децата учат по-лесно, ако са сами

Има деца, които не могат да се концентрират в група или имат специфични нужни при работа. За тях индивидуалните уроци са по-ползотворни и така успяват да научат много повече. Ние винаги насърчаваме работата в екип и социалните умения, но когато детето не се чувства комфортно по-добрият вариант е да посещава частни уроци. 

Ако желаете вашето дете да посещава индивидуални уроци по роботика и програмиране може още сега да видите условията и да запазите час тук:

Вашият коментар

0879 20 52 53
Позвънете!