Демо урок за деца 9-12 г.

Преди началото на всяко обучение организираме БЕЗПЛАТНИ ДЕМО уроци. Най-добрият начин да разберете дали курсовете по роботика и програмиране са интересни на Вашето дете е като го включите в един от тези уроци.

Присъствен урок

Продължителността на урока е 60 мин. През това време, детето Ви ще построи робот, ще го програмира и ще се докосне до интересните неща, които ще учи по време на курса.

Онлайн проблен урок

По време на онлайн урока детето ще създаде 3D модел на робот, след което ще създаде програма, която ще тества върху реален робот. За видеовръзката по време на пробния урок използваме приложението Zoom. Освен него, за провеждане на демо урокът е необходимо да имат инсталирано още едно приложение – LEGO Digital Designer, с което учениците ще могат да правят 3D моделите. След успешна регистрация за демо урокът, на предоставения имейл ще получите потвърждение, както и линкове за работа и сваляне с приложенията Zoom и LEGO Digital Designer.

Нови групи

Оставете актуален мейл, за да ви изпратим информация за следващи групи, нови пробни уроци и други новини около „Академия Роботика“.


Изберете офис

Изберете локация: