ДЕМО урокът като средство за опознаване

Децата са различни и не всяко занимание може да им задържи вниманието. Именно за това повечето школи и академии имат пробни уроци или дни на отворените врати, където показват нагледно какво представляват занятията им. По този начин родителите много по-лесно се ориентират и намират най-подходящите занимания за техните малчугани.

Представяме ви и няколко от ползите на демо уроците: 

Пробните уроци са безплатни

Много от школите предлагат безплатни пробни уроци, с които дават възможност на децата да проверят дали би им било интересно да посещават занятията. В „Академия Роботика“ също може да посетите такъв урок, като при нас ще получите и обратна връзка след занятието с информирация как е протекъл урокът и как се е справило детето. По този начин заедно с впечатленията на вашето дете ще получите и още една гледна точка – на преподавателя. Което ще Ви даде отлична възможност да прецените дали детето да продължи със занятията.  

Детето опитва различни неща 

Интересите на децата често се променят. Това на моменти създава трудности за родителите да се приспособяват и да намират нови интересни и полезни забавления за малчуганите. 

Нашите демонстрационните уроци имат за цел достъпно и бързо да покажат на децата какво означава да учат роботика и програмиране. Опростили сме в максимална степен участието в тези занятие. Регистрацията е онлайн, а родителите получават на имейл всичката необходима информация за провеждането на урока. Така в рамките на час и без излишна загуба на време от страна на родителя може детето бързо да усети магията на роботиката и да се прецени дали иска да посещава курсовете.. 

Ще може да проверите дали курсовете биха били полезни за детето 

Нашият урок представлява занятие, което се провежда по подобен начин като тези от редовните курсове. Какво ще се случи в това занятие зависи основно от възрастта на учениците. Но винаги може да кажем, че урокът включва запознаване с определен робот, конструиране, програмиране и преподаване на малко теория свързана със задачите по програмиране.

Ако се интересувате как да вземете участие в пробния урок по роботика и програмиране може да разберете тук: 

БОНУС: 

Ако се питате как може детето да посети максимално бързо и максимално голям брой демо уроци с различни занимания може да Ви дадем следния съвет. Посетете някой от големите детски фестивали или панаири, които се организрат поне няколко пъти в годината и в тях участват най-малко 30-40 различни школи. По този начин ще можете да разговаряте с преподавателите и да ви дадат повече информация относно курсовете им и примери от задачите, докато децата се забавляват с това, което са донесли да демонстрират изложителите.

Вашият коментар

0879 20 52 53
Позвънете!